Δημιουργική Γραφή

Η Ampersand Learning & Technology πραγματοποιεί μαθήματα δημιουργικής γραφής, σε παιδιά Δημοτικού, σε όλη την Αθήνα από το 2018. Το πρόγραμμα αυτό έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά από την Ampersand Learning & Technology και υποστηρίζεται από εκπαιδευτική πλατφόρμα. Ως δράση υλοποιείται στα κεντρικά της εταιρίας στο Ampersand Makerspace καθώς και σε συνεργασία με άλλους ιδιωτικούς φορείς και Δημόσια Σχολεία.

Περιγραφή προγράμματος

Σε ένα εργαστήρι δημιουργικής γραφής οι μαθητές συμμετέχουν σε δραστηριότητες που συνδυάζουν την τεχνολογία με την δημιουργική γραφή. Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων οι μαθητές ακολουθούν μία ιστορία, διαβάζουν διαφορετικά κείμενα και παίζουν παιχνίδια ανάπτυξης της δημιουργικότητας. Στο τέλος κάθε μαθήματος, οι μαθητές καλούνται να γράψουν διαφορετικά κείμενα ώστε να συνεχίσουν με έναν δικό τους τρόπο την ιστορία και να εξελιχθεί η πλοκή. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα και απαιτεί την δυνατότητα προβολής (projector ή οθόνη).

Η δημιουργική γραφή και η τεχνολογία είναι αρμονικά δεμένα μεταξύ τους στα πλαίσια του μοναδικού, ειδικού προγράμματος σπουδών της Ampersand.

Σε ποιους απευθύνεται

Γονείς

Αν επιθυμείτε το παιδί σας να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα του Ampersand Makerspace που πραγματοποιεί μαθήματα δημιουργικής γραφής για παιδιά  στο Παγκράτι.

Συνεργάτες

Αν επιθυμείτε να εντάξετε το πρόγραμμα αυτό στο φροντιστήριο ή το σχολείο σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2103006088 ή να στείλετε email στο info@ampersand.edu.gr.